̶ الها حمد تراست به خاطر آنكه بدن سالمى به من عنايت فرمودى و حمد تراست براى اينكه هم اينك بيمارم ساخته اى.
̶ و من نمى دانم اي خداى من كدام حالم به سپاسگزارى سزاوارتر است و كدام وقت اولى براى حمد كردن است.
̶ آيا وقتى كه در سلامتى به سر مى برم و از ارزاق پاكيزه ات استفاده مى كنم و براى جلب رضايت و فضل تو شادمانم و چون توانايم كرده بودى موفق به طاعت و عبادتت بودم.
̶ و يا وقتى كه بيمارم ساختى تا از گناهان پاكيزه شوم و در هنگام روى آوردن نعمت ها با دردها آشنا شدم تا از گناهانى كه پشت مرا سنگين كرده بود سبك شوم و از زشتى هايى كه در آن غوطه ور شده بودم پاك شده و تنبيهى براى توجه به توبه و يادآورى به نعمت سلامتى باشد.
̶ در همان حالى كه بيمارم دو فرشته نويسنده اعمال پاكيزه اي برايم بنويسند كه بر هيچ قلبى خطور نكرده و هيچ زبانى آن را نگفته و هيچ جوارحى زحمت بجا آوردنش را نكشيده بلكه فقط به خاطر فضل و كرم تو به من رسيده است.
̶ الها بر محمد و آل او درود فرست و آنچه را كه تو مى پسندى مورد علاقه ام قرار ده و آنچه كه تو برايم حلال كرده اي برايم آسان كن و از هر چه در گذشته باعث كدرى من شده پاكيزه ام كن و شرور و بدكاريهاى گذشته ام را محو گردان و شيرينى و طراوت سلامتى را به من بچشان و بيرون شدن از بيمارى را با عفوت و تحول در حالم را با گذشت و خلاص شدنم از گرفتارى ام را با رحمتت و تندرستى ام از اين سختى را با گشايشت همراه ساز
̶ زيرا كه تو عطاكننده ى احسان و نعمت دهنده ى مدام و بخشاينده كريم و صاحب جلالت و بزرگوارى هستى.
..........................