نیاز و نیازمند
• بخشی از دعای 12

من: از براى تبعيض است.
يعنى: بعض حوائج من اى پروردگار من چنين و چنان است و به جاى كذا و كذا حاجت خود را ذكر نما.
و بعد سجده كن و در سجده اظهار ذلت و تخشع و خضوع نما.
ثقه الاسلام كلينى (ره) روايت نمايد به سند صحيح از حضرت صادق عليه السلام كه آن بزرگوار فرمودند: كه نزديكتر زمانى كه بنده به سوى خداى تعالى باشد وقتى است كه دعاء كند در حال سجود.
مروى است از عبدالله پسر هلال كه گفت: شكايت نمودم به سوى حضرت صادق عليه السلام از اينكه اموال من متفرق گرديده و چيزى بر ما نرسيده فرمودند: بر تو باد به دعا نمودن در حالت سجده زيرا كه آن نزديكتر وقتى است كه بنده به خدا نزديك شود.
و بگو در سجودت كه فضل و مهربانى تو مانوس نموده است مرا و احسان
تو دلالت و رهنمائى كرد مرا پس سئوال مى كنم من تو را به خودت و به محمد و آل او رحمتهايت بر آنها باد اينكه برنگردانى تو مرا نااميد اى صاحب كرم و بخشش.
.............................
دعاى آن حضرت عليه السلام در اشتياق به
از دعاهاى آن حضرت است هنگامى كه به هلال ماه مى نگريست
o از
و از دعاى امام عليه السلام بود، در ترس (از خداوند)
- خداوندا، تو مرا
در هنگام عذرخواهى به درگاه خدا از تبعات اعمال و تقصير از اداء
بنیاد صحیفه سجادیه در استان اصفهان در جهت توسعه فرهنگ قرآن و عترت براساس حدیث ثقلین در سال 1395 تاسیس گردید.
امید است این کتاب ازرشمند صحیفه سجادیه که تنها کتابی است که از سوی اهل بیت (ع) به نگارش درآمده و به عنوان زبور آل محمد و خواهر قرآن معروف است، بعد از قرآن و نهج البلاغه به آن توجه ویژه شود و در جامعه اسلامیمان مورد توجه و بهر برداری قرار گیرد.
