بخشی از دعای دوازدهم صحیفه سجادیه:
1- خداوند امور فاسد بندگانش را از راه توبه اصلاح

امام زين العابدين عليه السلام در اين فراز با اشاره به جريان تكليف پذيرى و اختيار و انتخاب گرى انسان ها ، اين حقيقت را گوشزد فرموده است كه انسان مى تواند يكى از دو راه هدايت و يا ضلالت را انتخاب كند ؛ خداوند مى فرمايد : (انا هديناه السبيل اما شاكرا و اما كفورا ؛ ما راه را به انسان نموديم ، يا سپاس گزار خواهد بود ، يا ناسپاس.) يعنى راه روشن و صراط مستقيم از كج راهه شناخته شده است . بنابراين ، انتخاب با خود انسان است كه هر يك از دو راه را كه خواست بپويد .
آرى ، انسان مى تواند زبانى پرده در و باطل گو داشته باشد و مى تواند به ياد خدا و ثناگوى او باشد . امام معصوم عليه السلام از خداوند متعال در اين زمينه كمك خواسته است كه مدد فرمايد در مقام انتخاب ، بهترين را برگزيند و بنده ى خود را در كج راهه ها نجات دهد و آن جا كه بسيارى به اشتباه راه غلط را مى پيمايند ، او خود بنده اش را دستگير و راهبر باشد.
.............................
دعاى آن حضرت عليه السلام است به هنگام گرفتارى
o ستايش خدايى را كه به نيروى خود شب و روز را آفريد.
o و به
و از دعاى امام عليه السلام بود، درباره درخواست كمك نمودن بر پرداخت وام
هنگامى كه آن بزرگوار از خداى متعال درخواست گذشت از خطاها يا
بنیاد صحیفه سجادیه در استان اصفهان در جهت توسعه فرهنگ قرآن و عترت براساس حدیث ثقلین در سال 1395 تاسیس گردید.
امید است این کتاب ازرشمند صحیفه سجادیه که تنها کتابی است که از سوی اهل بیت (ع) به نگارش درآمده و به عنوان زبور آل محمد و خواهر قرآن معروف است، بعد از قرآن و نهج البلاغه به آن توجه ویژه شود و در جامعه اسلامیمان مورد توجه و بهر برداری قرار گیرد.
