اخلاق و كردار ناپسند
بخشی از دعای ششم صحیفه سجادیه :
پناه ببرید به خداوند بزرگ از
امام زين العابدين عليه السلام در اين فراز وعده ى آمادگى بندگان را براى تسليم و پذيرش دستورهاى الهى به ايشان خاطر نشان مى سازد ، زيرا لفظ «لبيك» از ماده ى «لب» به معناى پا برجا بودن ، مشتق گرديده و به ظاهر تثنيه است و از آن تأكيد در جواب و در اين جا ، آمادگى براى بندگى استفاده مى شود ؛ مانند كسى كه در برابر فرمانده ى خود ايستاده و بگويد : «آماده ام ، آماده ام» . نيز – چنان كه «سيد على خان» شارح صحيفه ، گفته است – كلمه ى «سعديك» نيز مشتق از «اسعاد» به معناى مساعدت وجواب دادن مى باشد و هميشه به دنبال كلمه ى «لبيك» مى آيد و هيچ گاه به تنهايى استعمال نمى شود .
امام سجاد عليه السلام در ادامه مى فرمايد : «خدايا ! اكنون من بر در خانه ى تو افتاده ام». اين جمله كنايه از آن است كه اقامت من بر در اين خانه ، اقامت ثابت و پا بر جا است.
...................
دعاى آن حضرت عليه السلام است هنگامى كه خبر مرگ كسى
از دعاهاى آن حضرت است هر گاه براى او امر مهم و مشكلى پيش مى آمد يا
و از دعاى امام عليه السلام بود، در ياد كردن توبه و درخواست نمودن آن
در اين دعا حضرت استخاره در كار و از خدا طلب خير و حسن عاقبت مى
بنیاد صحیفه سجادیه در استان اصفهان در جهت توسعه فرهنگ قرآن و عترت براساس حدیث ثقلین در سال 1395 تاسیس گردید.
امید است این کتاب ازرشمند صحیفه سجادیه که تنها کتابی است که از سوی اهل بیت (ع) به نگارش درآمده و به عنوان زبور آل محمد و خواهر قرآن معروف است، بعد از قرآن و نهج البلاغه به آن توجه ویژه شود و در جامعه اسلامیمان مورد توجه و بهر برداری قرار گیرد.