نیاز و نیازمند
• بخشی از دعای 12
وسع: بالضم طاقت و قوه است. تكاد: باب تفعل به معنى مشقت و شدت داشتن.
قدير: و قادر به معنى اينكه اگر خواهد جاى آورد و اگر نخواهد نياورد.
يعنى: به درستى كه اين معنى تنگ نيست در وسع و قوت تو و مشقت ندارد در قدرت و توانائى تو به درستى كه تو بر هر چيز توانائى، اجابت نما اى پروردگار عالم، در بعضى از نسخهاى صحيفه بعد از يتكادك و پيش از انك على كل شى ء قدير چند فقره ى ديگر زياد است و آن اين است:
تصعد: مشقت و صعب.
اناه: مهلت دادن. اود: ثقل و سنگينى، جزل: عظم.
هبات: جمع هبه و آن عطيه بدون عوض را گويند و اصل او وهبه بوده است كسره بر واو ثقيل بود نقل به ما بعد شد بعد واو را حذف نمودند، و عوض از او تاء تانيث آوردند مثل عده.
آيات جمع آيه است به معنى علاقه و آيات قرآن شايد از آن جهت گويند كه علامت صدق منزول اليه است و علامت بودن او كلام خدا.
...........................
دعاى آن حضرت عليه السلام است كه پس
از دعاهاى آن حضرت است هر گاه ستمى به او مى رسيد يا امرى ناخوشايند از
و از دعاى امام عليه السلام بود، هنگامى كه تندرستى و سپاس گزارى بر آن
̶ پروردگارا درود فرست بر (روح پاك حضرت) محمد بنده ى خاص خود و
بنیاد صحیفه سجادیه در استان اصفهان در جهت توسعه فرهنگ قرآن و عترت براساس حدیث ثقلین در سال 1395 تاسیس گردید.
امید است این کتاب ازرشمند صحیفه سجادیه که تنها کتابی است که از سوی اهل بیت (ع) به نگارش درآمده و به عنوان زبور آل محمد و خواهر قرآن معروف است، بعد از قرآن و نهج البلاغه به آن توجه ویژه شود و در جامعه اسلامیمان مورد توجه و بهر برداری قرار گیرد.