بخشى از دعاى شماره 20 از صحيفه سجاديه :
وظائف يك مسلمان :
عدل گستر باشيد.
خشم خود را فرو خوريد.
فتنه
- تــازه ها
- متن دعا
- فراز صحیفه
آمار بازدید
التجا به درگاه خداى متعال، بخش پنجم
شمت: كه علم شماتت خوشحال شدن دشمن است به آن مصيباتى كه بر انسان وارد شود، شبهه ى نيست كه عمده ى شادى و فرح عزازيل خبيث در متابعت انسان است بر او و ترك متابعت معبود خود نمودن است، يعنى خداوندا به درستى كه شيطان خوشحال شده است به ما وقتى كه همراهى نموديم او را بر معصيت تو كلمه ى اذ مى تواند ظرف باشد و مى تواند تعليل شود.
پس رحمت بفرست بر محمد و آل او و خوشحال مفرما تو او را بر ما بعد از واگذاشتن ما او را از براى تو، شكى نيست كه بعد از واگذاشتن ما او را او قهرا مكدر و بد حال شود و در غضب آيد غرض از اين كلام آن است كه بر من توفيق بازگشت و انابه بفرما كه او بد حال و دلگير گردد.
رغبت: متعدى بعن به معنى اعراض و اراده ننمودن از چيزى است يعنى اعراض و كناره نمودن ما از او به سوى تو به رحمت تو اى مهربانتر مهربانان باء در به رحمت متعلق است بقوله و لا تشمت.
..........................
دعاى آن حضرت عليه السلام است در وداع ماه رمضان
o ستايش خدايى را كه به نيروى خود شب و روز را آفريد.
o و به
و از دعاى امام عليه السلام بود، موقعى كه گرفتار آزمايش مى شد يا
هنگام مرض و يا در حال غم و اندوه يا مصيبت و رنج به اين