• بخشی از دعای 20
- عدل گستر باشید.
- خشم خود را فرو خورید.
- فتنهها و خصومت را خاموش
بعباره اخرى هر مسبوق بغير و سابق بغير صفات او صفات تغير است مگر اينكه سابق باشد بلا مسبوق و سابق به غير، از حضرت ابوعبدالله عليه الصلوه و السلام سئوال از قول خداوند تعالى: هو الاول و الاخر نمودند فرمود: چيزى نيست مگر اينكه هلاك مى شود و متغير مى شود به غير و زوال عارض و داخل او مى شود مگر ذات بارى او زايل نشده و نمى شود از حالت واحده، اوست اول هر چيزى او است آخر هر شى ء صفات و اسماء و علامات او متغير نمى شود همچنانكه غير او مختلف در صفات و علامات مى شود مثل انسان اول او خاك بعد گوشت بعد خون گاهى خاكستر و همچنين خرما از اول امر او تا به مرتبه ى تمريت برسد ذات بارى منزه هست از اين تغييرات.
شرح: يعنى كوتاه است چشمهاى بينندگان از ديدن او تعبير به قصر دون عجز از براى دفع توهم خلاف مقصود است زيرا كه عجز دلالت بر امكان رويت مى كند لكن مانع دارد از وقوع به خلاف قصور و كوتاهى و آن دلالت مى كند بر عدم قابليت او مر رويت را و اين مطلب حق است زيرا كه مرئى واقع شدن محتاج است به شروط تسعه مثل اينكه مرئى در جهت مقابله وائى باشد و مثل اينكه بيننده را قوه باصره سالم باشد و مثل اينكه مرئى در كمال صغارت نباشد كه قابل نباشد از جهت ديدن و مثل اينكه ذى لون باشد و مثل اينكه در نهايت دورى و نهايت نزديكى نباشد و غير ذلك اگر ذات بارى العياذ بالله ديده شود بايد در جهتى از جهات باشد بودن در جهت از خواص حادث است و او منزه است از حدوث والا بارى نشايد باشد و تعبير به اوهام دون عقول دلالت بر كمال عجز و احصاء وصف موصوفست زيرا كه تصرفات قوه ى و هميه ازيد است از قوه ى عقليه و مع ذلك نمى تواند احصاء كند قطره ى از قطرات بحار اوصاف او را.
...........................
دعاى تآن حضرت عليله السلام است در يارى خواستن بر
از دعاهاى آن حضرت است هنگامى كه به ابر و برق مى نگريست و
و از دعاى امام - كه بر او درود باد- بود، هنگامى كه به سوى ماه نو
̶ اى خداى من اين روزى بس مبارك است (كه عيد سعيد امت پيغمبر است) و
بنیاد صحیفه سجادیه در استان اصفهان در جهت توسعه فرهنگ قرآن و عترت براساس حدیث ثقلین در سال 1395 تاسیس گردید.
امید است این کتاب ازرشمند صحیفه سجادیه که تنها کتابی است که از سوی اهل بیت (ع) به نگارش درآمده و به عنوان زبور آل محمد و خواهر قرآن معروف است، بعد از قرآن و نهج البلاغه به آن توجه ویژه شود و در جامعه اسلامیمان مورد توجه و بهر برداری قرار گیرد.